srijeda, 25. siječnja 2012.

Pčela - ili opet nešto potpuno drugačije

Ovo je nešto sasvim, sasvim drugačije. Čini mi se zgodna pričica, pa zašto se ne malo razvedriti. Priča napola istinita, a napola malo začinjena nekim potankostima. Možete sami pogađati što je istinito, a što dodano. Nadam se da Vam neće smetati malo slobodnija interpretacija. 

Dakle, riječ je o jednom mladom paru, nazivat ću ih damica i mladac. Ovdje nije bitno jesu li bili vjenčani ili ne, no bili su par. Ali, za priču je bitno da su bili nudisti. Jesu li to ostali i poslije zbivanja, koja su uslijedila, nije poznato.

Jednog prelijepog sunčanog dana izležavali su se na nekoj nudističkoj plaži. Goli, golcati, kako se već priliči. Damica se sunčala, možda i dremuckala pri tome, a mladac je, ležeći na trbuhu, nešto čitao, smjestivši se vrlo blizu svoje damice.

-       Ajoj! - Najednom zavapi damica.

-       Draga, što se zbiva? – Zapita mladac podignuvši glavu.

-       Ne znam što je to, ali nešto mi je ušlo unutra tamo dolje. – Odgovori ona, a ležala je na leđima, blago povijenih koljena i malo raširenih nogu. Valjda je tako željela osunčati i unutarnju stranu bedara.

-       Kako ti to misliš da ti je nešto ušlo? – Čudeći se reče mladac.

-       Pa, činilo mi se da mi je među nogama zujao nekakav kukac, rekla bih da je pčela i onda se zavukla unutra i ne izlazi van.

-       Uh, baš se zavukla? A, dušo, da li te to smeta? – Zapita on, čak pomalo i u nevjerici.

-       Smeta me, kako me ne bi smetalo! Tko zna što bi se još moglo izroditi iz toga.

-       Vjerujem da ti nije ugodno. A što ćemo sada? – Upita mladac, sada već pomalo zabrinut.

-       Nikako mi nije ugodno, najbolje je da pođemo doktoru i to što prije. Hajde pokreni se! – Požuri ga damica.

Rečeno učinjeno! Nisu se baš puno oblačili, ionako je bilo ljeto i vrlo toplo. Damica na brzinu nabaci na sebe jedino ogrtač, ostavši gola golcata ispod njega. Mladac navuče također samo nekakve gaće, pokupe oni svoje stvari, brzo u auto i doktoru.

Došli oni tako doktoru, ispričali o čemu se radi. Doktor kima glavom, pa se čudi, češka se po glavi, pa opet kima glavom. Ovo dvoje ga gledaju poprilično zdvojni, damica stoji raširenih nogu, meškolji se, premješta s noge na nogu. Čekaju doktora da nešto kaže, što ovaj ipak na kraju i učini.

-  Znate što! Nisam još nikada imao takav slučaj. Ne znam ni sam, kako bih vam mogao pomoći. Velite baš Vam je u vagini? Čekajte malo, moram još razmisliti. – Doktor će pomalo u nevjerici ali i razmišljajući dalje.

-  Doktore, pomognite, to me sve više smeta. – Zavapila je damica.

Doktor se i dalje češka po glavi, razmišlja pa reče.

-  Ne znam da li bih Vam to mogao izvaditi kakvim instrumentom. Čudno, čudno! – Doktor je još malo razmišljao, pa nastavio. – Možda biste mogli pokušati nešto više klasično. Neka mladi gospodin namaže svoj penis medom, pa neka ga ugura u Vašu vaginu, možda se pčela zalijepi, ipak je to med. Pristajete li na to, mlada damo?

-  Pristajem, dakako da pristajem. – Odmah će damica.

-  Dobro, onda! – Reče doktor. – Evo imam baš tu malo meda, uzmite ga pa hodite tamo u onu sobu i pokušajte.

Poslušali su oni, uzeli med i otišli u drugu sobu. Damica odmah skine ogrtač, namjesti se na nekakav doktorski stol, tako da joj ga ovaj njezin mladac može lijepo na stojeći staviti – znate na što se tu misli. Mladac smaknu gaće sa sebe, a ono pimpač nikakav, makar pred njim pravi goli komad – nije spomenuto, ali stvarno je bila pravi komad. Stoji on tako, navlači pimpača, vrti po glavi neke seksi scene, ali ništa. Damica ga gleda, ne govori ništa, ali se vidi da kipi u njoj sve više i više.

-  Dragi, što je ovo sad. – Zavapi na kraju, pogledavši u dečkov pimpač, pa gledajući ga oštro.

-  Joj, ne znam, draga. Cijela ova situacija, pa još doktor tamo u drugoj sobi. Eto, ne diže mi se. – Mladac će sav zdvojan.

-  Daj dođi bliže, da ja pokušam nešto. – Strogo će damica.

Priđe joj on bliže, stane pred nju, ona ga primi za jajca, počne obrađivati pimpača, ali i dalje ništa.

-  Što ćemo sada? – Zapita ona već u panici. – Mene to sve više smeta, daj učini nešto.

-  Što da učinim? Nikako mi se ne diže. – Zbori on i dalje navlači pimpača, ali ništa od ukrutbe. - Da ipak pozovem doktora? – Upita mladac.

-  Nisi ti za ništa! Zovi ga odmah! – Ona će. – Nešto se mora načiniti.

Pozove on doktora, ovaj uđe i odmah s vrata mu bi sve jasno. Vidi on damicu, svu zdvojnu, golu i namještenu, reklo bi se čak spremnu za ševu. Dok mladac stoji također gol, pokrio si rukama međunožje, ozbiljan i zabrinut.

-          Vidim ja o čemu je riječ, ne morate mi ništa govoriti. – Doktor odmah prekinu sva objašnjavanja. – Nikako Vam se ne diže, zar ne? - Zapita on mladca.

-          Neće, sve me to tako uzbudilo, jurnjava, pa zapravo sve ovo.

-          Je li mlada dama pokušala štogod. – Zapita doktor.

-          Ma, jesam, ali nije uspjelo. Doktore, molim Vas, pomozite, smislite nešto drugo. – Sada će damica.

Doktor stoji, razmišlja, ne pada mu ništa na pamet. Ipak, odjedanput prozbori.

-          Čujte vas dvoje! Ja ne znam ništa drugo, već da ja pokušam, kada već mladom gospodinu ne ide. Recite, pristajete li?

-          Doktore, - mladac će, - ne znam je li to ...

-          Ti šuti! – Upadne damica. – Doktore, recite, imate li kakvu drugu ideju?

-          Nemam, mlada damo, stvarno nemam! – Ozbiljno odvrati doktor.

-          Onda pokušajte, ja zaista ne mogu više čekati!

Doktor priđe damici, raskopča hlače, izvadi ga, za čas mu se pošteno digne, a istini za riječ, nije baš imao ni maloga. Namaže ga medom, priđe još bliže damici i lagano joj ga ugura.  Malo onako pročačka, reklo bi se reda radi, očekujući valjda da će se pčela zalijepiti. Čas potom poče prava ševa, damica ga je isprva u čudu gledala, a onda kao da joj je postajalo milo.

Mladac je sve začuđenije gledao, reklo bi se otvorenih ustiju, dok nije progovorio.

-          Doktore, ali što je ovo sada?

-          Mladiću, nije uspijevalo, pa sam odlučio promijeniti plan. Utopit ću gada !!!

Sada možete u ovo vjerovati ili ne. Ili, možete izvući nekakvu pouku, na vama je!